Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Arts i Cultura

23/04/2024

Gira de "bolos primaverals" de Revista Posidònia

Com vam dir a la segona edició paper de Posidònia: “anem des del món digital a la potència de la trobada”. Per celebrar aquest Sant Jordi, l'equip d'editors d'aquesta Revista estarà present en alguns municipis de Menorca i de Barcelona durant les properes setmanes per xerrar amb tots els qui vulguin conèixer més sobre aquest projecte. Estigueu atents!

Avui 23 d'Abril, dia en que se celebren les lletres escrites, volem anunciar-vos les presentacions de Revista Posidònia que farem as Mercadal, Alaior i Barcelona.

Ens han sortit uns quants “bolos primaverals” en els quals voldrem donar a conèixer el projecte i els seus avanços. Us anirem detallant cadascun dels actes, però de moment, podeu encerclar aquestes dates:

📌 25 d’abril · 19.30 h — Ca n’Àngel, Es Mercadal. Aquest dijous, les @vesinesdesmercadal ens han convidat a presentar el laboratori de narratives insulars que és Posidònia. Obrirem un espai col·laboratiu perquè ens feu preguntes i aporteu els temes que us agradaria llegir i debatre a la revista!

📌 6 de maig · 20 h – Sala Activitats Ciutadanes, Alaior. Taula rodona sobre noves iniciatives editorials a Menorca amb @revistalucas@edicions.cuc i @llentriscaedicions, moderat per @bep.joan. Prest tindrem més detalls!

📌 24 de maig · 19 h — @espaimallorca, Barcelona. Aquí farem festa grossa amb convidades, músiques i una il·lusió que ens guardam des de fa mesos! Ben prest en farem notícia!

Vindreu?

menucross-circle