Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Actualitat
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+
Turisme i Massificació

Actualitat

20/05/2024

Via Menorca contra la massificació i per l'habitatge arriba a Ciutadella i Alaior

La campanya Via Menorca, que analitza la problemàtica de massificació turística i planteja propostes de reconducció, es presenta aquesta setmana a Alaior i a Ciutadella.

L’acte d’Alaior serà el dimecres 22 a la sala d’actes de l’Ajuntament, a les 19.30 h. La xerrada de Ciutadella, es farà a la sala de Sant Josep (carrer de Santa Clara), també a les 19.30 h. En els dos casos, s’exposaran les dades i s’explicaran propostes referides a la massificació turística, la dificultat d’accés a l’habitatge, la gestió de l’aigua i la diversificació econòmica de Menorca. 

La nostra illa està patint, junt amb la resta de l’arxipèlag, un increment progressiu de saturació turística, tant en visitants com en vehicles, que superen la capacitat de càrrega de molts indrets, així com de l’abastiment d’aigua, de depuració i d’altres paràmetres.

Via Menorca analitza com es podria abandonar aquest camí de congestió creixent i tornar a agafar la via diferenciada que la nostra illa havia aconseguit transitar durant molt de temps. 

Després de l’exposició, s’obrirà un debat entre les persones assistents. Es pot ajudar difonent el cartell adjunt o enviant aquest missatge a les amistats.

menucross-circle