Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Actualitat
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+
Turisme i Massificació

Un clamor popular: "Prou massificació"

Més d'un miler de persones es van concentrar dissabte passat als voltants de la seu del Consell Insular per exigir a l'administració pública un canvi de model turístic, un comprimís concret per fer front a la crisi d'habitatge i per denunciar la massificació que travessa Menorca i la resta de les Illes Balears.

Més d'un miler de persones es van concentrar dissabte passat als voltants de la seu del Consell Insular per exigir a l'administració pública un canvi de model turístic que posi fre a la massificació que travessa Menorca i la resta de les Illes Balears.

La convocatòria respon a la campanya "Via Menorca" iniciada pel GOB que va aconseguir convertir la Plaça Biosfera en "Cala Biosfereta" per unes hores, i va omplir de "turistes" fins a l'últim racó de la seu governamental exigint el final de la massificació turística. El reclam per millorar l'accés a l'habitatge i combatre el lloguer turístic il·legal, així com per un model de diversificació econòmica també van estar al centre de la protesta.

"Volem recuperar la Via que Menorca havia sabut traçar tradicionalment i allunyar-nos del model de la balearització. Per això, el logotip és una bifurcació, perquè hem de decidir quin camí volem transitar i saber com podem tornar al camí diferenciat", va expressar el coordinador territorial Miquel Camps.

menucross-circle