Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Actualitat
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+
Turisme i Massificació

Actualitat

19/02/2024

Revista Posidònia presentarà al periodista Agus Morales

El periodista i director de Revista 5W, Agus Morales, brindarà una sèrie de xerrades a Menorca els pròxims 23 i 24 de febrer a Sant Lluís i Ciutadella. El nostre company, Santiago Torrado participarà en la presentació de Morales, que oferirà una ponència titulada "Els conflictes silenciats", en el marc del cicle "El Món Avui" organitzat per la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

El director de la revista 5W, Agus Morales, visitarà el pròxim 23 i 24 de febrer la Xarxa de Biblioteques de Menorca amb la conferència "Els conflictes silenciats", en el marc d''El Món Avui, cicle de pensament i actualitat a les biblioteques'.

A Ciutadella arribarà el pròxim 23 de febrer a partir de les 20 hores, mentre que la xerrada a Sant Lluís serà el dissabte 24 de febrer a les 12 hores. Aquesta segona conferència comptarà amb la presentació de Santiago Torrado, editor de la Revista Posidònia.

El periodista català fa més de 15 anys que treballa i escriu sobre conflictes i migracions des de primera línia. Ha treballat per Metges Sense Fronteres i com a corresponsal de l’Agència EFE a l’Índia i al Pakistan. Actualment, dirigeix la revista i web de periodisme narratiu 5W i ha publicat diversos llibres de no-ficció.

Es pot dir que Agus Morales és un dels millors periodistes de la seva generació i amb ell es podrà reflexionar i debatre sobre els conflictes internacionals actuals, però també sobre els passats, a les biblioteques de Ciutadella i Sant Lluís.

‘El Món Avui. Cicle de Pensament i Actualitat a les biblioteques’ és una proposta que va néixer amb l’objectiu de convertir-se en un espai per pensar l’actualitat, fomentar el diàleg, la crítica i el debat en la nostra societat.

menucross-circle