Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Agenda

14/05/2024

Planeta Freginal: un espai per pensar els reptes socioambientals

El GOB ha convocat el proper dissabte 18 al Parc des Freginal de Maó a una trobada pensada per totes les edats, amb l'objectiu de debatre, en un entorn obert a tothom, sobre els reptes socioambientals que afrontam avui en dia. A més d'un agrvermut i un espai de glosa, hi haurà contacontes i zones de joc per a nens i nenes de 0 a 6 anys.

Aquest dissabte el GOB ha convocat a una sèrie d’activitats de participació ciutadana al Parc des Freginal, a Maó. "Es tracta d’un programa pensat per a totes les edats, on tothom trobarà activitats del seu interès. Els més petits comptaran amb un espai educatiu i de joc pensat per a ells, mentre, paral·lelament, els grans podeu participar en les activitats per a vosaltres", expliquen des de l'organització.

L’objectiu d’aquesta trobada, batejada com "Planeta Freginal" és poder debatre, en un entorn obert a tothom, i fent ús de l’espai públic, sobre els reptes socioambientals que afrontam avui en dia.

La convocatòria conta amb un espai de joc infantil que obrirà des de les 10:30, i funcionarà durant tot l’esdeveniment. tambè haurà una zona de joc lliure, adaptada a les necessitats dels més petits, amb materials pensats per a fillets i filletes de 0 a 6 anys, ofert per Casa Nünü, I un espai amb activitats creatives – amb materials reciclats, pintura, mural… – i jocs de caire ambiental orientat als més majors, però obert a tots aquells petits artistes que hi vulguin participar.

A les 11h, Andrea Oyamburu deleitarà els més petits amb un contacontes on els valors de protecció ambiental tindran protagonisme.

A les 12h es durà a terme un taller participatiu per a debatre com podem actuar front els reptes socioambientals que ens afecten com a societat. Comptarà amb una part de presentació de dades i una segona part de tertúlia i participació directa.

A les 13h enllaçarem les conclusions del taller amb una exhibició de glosat, a càrrec del col·lectiu Glosera. Mentre escolteu i us divertiu amb el glosat, podreu gaudir d’un Agrovermut amb productes de Custòdia Agrària.

De ben segur serà un matí agradable i de molt profit. Us hi esperam a tots!

Aquesta activitat s’emmarca en la celebració de Maó+Flors i és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Maó.

menucross-circle