Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i cultura
Crònica
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Agenda

03/04/2024

"OTAN no, bases fora": Menorca per la Pau es mobilitzarà el proper diumenge

La plataforma "Menorca per la Pau" convoca una mobilització contra el canvi d'estatus del Port de Maó que es convertirà en una "estació diplomàtica permanent" de l'OTAN, a la qual podran acudir les embarcacions de l'OTAN que així ho requereixin sense demanar permís previ. "OTAN no, bases fora", sostenen des de la plataforma.

La plataforma "Menorca per la Pau" ha convocat a una manifestació el próxim diumenge 7 d'abril contra la decisió del govern de convertir el Port de Maó en una "estació diplomàtica permanent" de l'OTAN. La convocatòria partirà des de la Plaça Esplanada de la ciutat a partir de les 18.00 hores

Així mateix, des de la plataforma -conformada per més d'una desena de partits polítics, sindicats i organitzacions socials de l'illa-, denuncien la imminent arribada de la fragata "Navarra" pertanyent a l'Armada Espanyola, que fondejarà a la rada maonesa dilluns que ve 8 d'abril abans de salpar rumb al Mediterrani central per incorporar-se a les tasques de l'Operatiu Sea Guardian de l'OTAN.

"No volem bases ni a Menorca, ni cap lloc. OTAN NO, BASES FORA", van insistir des de la Plataforma durant l'acte de rellançament de l'espai, dut a terme dimarts passat.

menucross-circle