Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i cultura
Crònica
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Agenda

23/03/2024

Oposicions aprovades, families separades

El grup Funcionaris Docents Units ha convocat aquest dissabte concentracions a Menorca, Mallorca i Eivissa per repudiar els resultats del darrer Concurs General de Trasllats destinats a funcionaris de la Conselleria d'Educació del Govern Balear. "A Menorca hi havia deu places, però cap ha estat assignada als opositors. Ens obliguen a mudar-nos a una altra illa i deixar les nostres famílies", han expressat els manifestants concentrats a la Plaça Colón de Maó

El grup Funcionaris Docents Units ha convocat aquest dissabte concentracions a Menorca, Mallorca i Eivissa per repudiar els resultats del darrer Concurs General de Trasllats destinats a funcionaris de la Conselleria d'Educació del Govern Balear.

"Estem incrèduls davant dels lamentables resultats de l'adjudicació provisional del CGT", han expressat mitjançant un comunicat.

"Aquests resultats ha produït que persones que han accedit per concurs de mèrits hagin obtingut millors places que els funcionaris de carrera d'anys anteriors i els funcionaris en pràctiques (opositors)", han emfatitzat.

María García és mestra de nivell infantil a una plaça interina a Palma. A les darreres oposicions va aprovar l'examen per accedir a una plaça fixa amb la segona millor nota de tot Menorca, encara que la vacant va ser finalment per a una altra persona.

"Tenc una hipoteca, família. La meva parella té la seva feina a Menorca i tenim dues filles menors -de 2 i 4 anys-. Em van donar la destinació a l'agost de l'any passat, vaig haver d'anar-me'n a Palma amb la meva mare perque no tenia possibilitat de deixar la meva filla més petita a l'escoleta perquè ja estava tot ple", ha detallat.

menucross-circle