Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Actualitat
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+
Turisme i Massificació

Actualitat

14/03/2024

Massificació turística i vehicles de lloguer: el GOB convoca el Consell

El proper dilluns el ple del Consell Insular tractarà la proposta de limitar el nombre de vehicles de lloguer a Menorca i el GOB intervindrà des del públic per fer preguntes als consellers. Una de les conseqüències directes més visibles de la massificació turística es discuteix al principal òrgan de govern de l'illa. Assistir és un dret i un deure. El GOB convoca a les 16:00 hores a la seu del CIME.

A continuació reproduïm el comunicat del GOB:

La proposta de limitar el nombre de vehicles a l’estiu a Menorca s’exposarà al pròxim Ple del Consell Insular per part del GOB, en una pregunta directe des del públic.

Us animam a venir presencialment per donar suport a la petició. Convideu també les vostres amistats.

Una de les maneres de limitar la massificació creixent que pateix la nostra illa a l’estiu és la regulació dels vehicles de lloguer i dels que arriben per via marítima. Formentera ho està fent des de fa anys amb molt bons resultats.

La ciutadania té dret a intervenir en el torn obert de preguntes, que s’inclou en el darrer punt de l’ordre del dia. El GOB va sol·licitar formalment poder exercir aquest dret per exposar la problemàtica de la congestió turística que es ve patint aquests darrers anys i com, per la via de la regulació de vehicles, es pot incidir en millorar la situació. Menorca ho pot fer des de l’any passat, quan es va aprovar la Llei de Reserva de Biosfera.

És important passar la veu a tothom que pensem que podria assistir a aquesta sessió de Ple. 

Encara que és mal fer saber exactament l’hora en què es tractarà aquest tema, aconsellam ser-hi a les 16 hores de dilluns.

menucross-circle