Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Actualitat
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+
Turisme i Massificació

Actualitat

02/07/2024

La Plataforma "Menys turisme, més vida" convoca a mobilitzar-se a Palma contra el model turístic

La plataforma menys turisme més vida ha convocat una nova manifestació contra la massificació turística per al proper 21 de juliol a Palma. A més a més dels reclams contra el model turístic, els col·lectius convocants exigeixen la fi de l'especulació immobiliària i la gentrificació. S'esperen noves convocatòries a Menorca, Eivissa i Formentera.

Els col·lectius integrats a la plataforma "Menys Turisme Més Vida" han convocat una manifestació contra la massificació turística el proper diumenge 21 de juliol a Palma.

La manifestació esta convocada sota el lema 'Canviem el rumb, posem límits al turisme', començarà a les 19.00 hores al parc de Ses Estacions. La convocatòria inclou reclams per habitatge digne i contra l'especulació immobiliària, la gentrificació i l’expulsió veïnal i per la millora dels serveis públics, entre altres.

La manifestació convocada se celebrarà a Mallorca, però el lema i el manifest estan coordinats amb les altres illes. En aquesta línia, els col·lectius preveuen establir un calendari d'actuacions durant tota la temporada turística a les quatre illes.

Els col·lectius exigeixen mesures que garanteixin l'accés a un habitatge digne, la fi de l'especulació immobiliària, la gentrificació i l'expulsió veïnal, la millora dels serveis públics, treballs decents i ben remunerats, la conservació i la regeneració dels espais naturals, així com el respecte per la cultura i la llengua pròpies.

menucross-circle