Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Agenda

08/05/2024

El GOB convoca un debat obert sobre massificació i habitatge

El GOB ha convocat a un debat obert sobre "massificació i habitatge" el proper dijous 9 de maig a les 19.30 hores. La iniciativa té com a objectiu compartir amb la ciutadania una sèrie de propostes per fer front a la massificació turística i al greu problema d'accés a l'habitatge que travessa Menorca.

El GOB ha convocat a un debat obert sobre "massificació i habitatge" el proper dijous 9 de maig a les 19.30 hores a la seu de la organització de Maó -Camí des Castell 53-. La iniciativa té com a objectiu compartir amb la ciutadania una sèrie de propostes per fer front a la massificació turística i al greu problema d'accés a l'habitatge que travessa Menorca.

"Les institucions públiques intenten evitar afrontar la problemàtica de la massificació turística i les seves conseqüències argumentant que calen més estudis, mentre que els portaveus habituals del sector turístic adopten postures negacionistes d’uns problemes que ja son més que evidents", han assenyalat des-de la organització ambiental.

"La sensació de saturació turística creix entre la població menorquina i ningú fa res per evitar que de cada any augmenti. Des del GOB s’han preparat una sèrie de propostes que es presentaran aquest dijous per debatre a continuació quines iniciatives es poden prendre des de la ciutadania".

Segons asseguren des del GOB “el que està en joc és el model diferenciat que Menorca ha aconseguit mantenir fins ara” i que, segons assenyalen “es troba seriosament amenaçat per una aposta de creixement turístic sense límits”.

"El debat no és turisme si o no. De fet, aquest és el marc on intenten dur la discussió els que no volen fer res per evitar la massificació", aseguren.

Durant l'esdeveniment es donarà a conèixer la campanya Via Menorca, Pacte per a l’economia i la sostenibilitat de Menorca. Un recull de dades i propostes per fer front a aspectes tan crucials com la massificació turística, l’accés a l’habitatge, la gestió de l’aigua o la diversificació econòmica.

menucross-circle