Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Actualitat
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+
Turisme i Massificació

Actualitat

02/07/2024

Convoquen a la xerrada "No hi ha orgull amb genocidi"

El proper divendres a les 19:30 hores, el Comitè de Solidaritat Menorca Palestina, el ToQueerLab amb el suport del SAI LGTBI (CIME) convoquen a la conversa amb l'activista palestina de Ramallah, Raia Ziada, per xerrar sobre el Pinkwashing a l'època del genocidi.

El proper divendres a les 19:30 hores, el Comitè de Solidaritat Menorca Palestina, el ToQueerLab amb el suport del SAI LGTBI (CIME) convoquen a la conversa amb l'activista palestina de Ramallah, Raia Ziada, per xerrar sobre "el inkwashing a l'època del genocidi".

"La situació a Palestina exigeix ​​un examen crític. Juntes analitzarem la perillosa pràctica del “pinkwashing”, on els drets LGBTQ+ s'utilitzen com a cortina de fum per al genocidi i la colonització", han expresat des de la organització del event.

L'activitat parteix d'elaborar col·lectivament una sèrie de qüestions al règim sionista: Com podem exposar la instrumentalització perversa dels drets LGBTQ+ per justificar el genocidi i l'ocupació? Quines són les limitacions dels drets liberals dins un marc colonial i racista?

La cita serà al Centre Social La Cavatina de Maó (Duc de Crillon 7)

menucross-circle