Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Agenda

21/05/2024

Concentració a Alaior per un habitatge digne

La Plataforma per a un Habitatge Digne de Menorca ha convocat a una concentració el proper dissabte 25 a la Plaça de la Constitució d'Alaior a les 19:00 hores. Sota la consigna "Menorca no es ven", la PMHD pretén mobilitzar la població afectada pels elevats preus del lloguer, la precarietat i l'escassetat del parc d'habitatge a l'illa.

La Plataforma per a un Habitatge Digne de Menorca ha convocat a una concentració el proper dissabte 25 a la Plaça de la Constitució d'Alaior a les 19:00 hores.

La convocatòria coincidirà amb la mobilització convocada per al mateix dia a Palma i que també aixeca reivindicacions contra la saturació i massificació turística.

Tant la convocatòria de Menorca com la de Palma exigeixen limitar els cotxes de lloguer, regular laccés a lhabitatge, més unitat dacció dels sindicats i reapropiar-se de lespai públic són algunes de les línies dacció.

Sota la consigna "Menorca no es ven", la PMHD pretén mobilitzar la població afectada pels elevats preus del lloguer, la precarietat i l'escassetat del parc d'habitatge a l'illa.

Aquesta concentració està convocada per un nou moviment social que és la Plataforma per un habitatge digne de Menorca, concretament pels veïns d'Alaior.

"Hem impulsat aquesta convocatòria coincidint amb la manifestació convocada a Palma a la mateixa hora data i amb els mateixos reclams, vinculats a lhabitatge en particular i contra el model econòmic basat en la massificació turística que fa impossible la vida a Balears", ha expressat a Posidònia el portaveu de la Plataforma x l'Habitatge.

menucross-circle