Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Arriba el nou projecte #ToQueerLAB de Filosa Associació 

En un món que necessita un canvi, Filosa Associació presenta una iniciativa formativa en clau transformadora i des d’una perspectiva transfeminista i interseccional. Arriba a Menorca la segona edició del To Queer Lab.

En un món que necessita un canvi, Filosa Associació presenta una iniciativa formativa en clau transformadora i des d’una perspectiva transfeminista i interseccional.

Sota la direcció tècnica d’Alba Pons Rabasa, el projecte #ToQueerLAB·espais·de·formació proposa un conjunt d’espais on poder reflexionar col·lectivament des d’una perspectiva crítica, construint coneixements transformadors i contribuint a l’erradicació de les violències estructurals que persisteixen a la nostra societat, parant especial atenció a les violències masclistes i lgtbifòbiques. 

Les propostes estan adreçades a la ciutadania interessada i sensible en general, però, en especial, s’anima a participar a aquelles persones que treballen, activen políticament o formen part de col·lectius i associacions dels àmbits social, educatiu, comunitari i de la salut de les Illes Balears. 

Els cursos es duran a terme de forma presencial entre novembre del 2023 i març del 2024 a Menorca i, per primer cop, també a Mallorca. Tots seran gratuïts gràcies al suport del Govern de les Illes Balears, però caldrà inscriure's prèviament per reservar la plaça.

  • 18 de novembre del 2023 de 10:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h // CCM Mercadal · Menorca  “Interrogants crítics i propostes altres: Què pot aportar una perspectiva transfeminista i interseccional a la facilitació de grups?”, a càrrec de Teresa Angulo Rojo i Alba Pons Rabasa, en col·laboració amb AlmadeCo. (inscripció oberta) 
  • 15 de desembre del 2023 de 16:00 a 20:00h // CCM Mercadal · Menorca “Desestabilitzant les gramàtiques del poder: Llenguatge transformador i comunicació crítica des d'una perspectiva transfeminista” a càrrec de Valentina Manrique. (inscripció oberta) 
  • 29 i 30 de gener de 2024 de 16:30 a 19:30 h // Espai per confirmar · Mallorca “Salut comunitària, drets i despatologització: Eines per a la promoció de la salut a la comunitat LGTBQI*” a càrrec de Sam Fernández Garrido. 
  • 15 i 16 de febrer de 2024 de 16:30 a 19:30 h // Espai per confirmar · Mallorca “Desnormalitzar la nostra mirada per posibilitar altres mons: heterocisnormativitat, polítiques crítiques transfeministes i acció social”  a càrrec d’Alba Pons Rabasa.
  • 4, 5 i 6 de març de 2024 de 16:30 a 19:30 h // Espai per confirmar · Mallorca “Pequeñ*s investigador*s fugitiv*s: escrituras, cuerpos y pedagogías queer” amb val flores (Argentina).

La informació detallada de cadascun dels espais de formació s'anirà detallant a les xarxes socials de Filosa Associació. Segons es vagin publicant, els formularis d’inscripció es podran trobar aquí.

menucross-circle