Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Agenda

15/05/2024

AENA impedeix que el diputat Félix Alonso visiti la torre de control de l'aeroport

Segons assenyalen des d'Esquerra Unida de Menorca, AENA va impedir al diputat Félix Alonso visitar la Torre de Control de l'Aeroport de Menorca ahir durant la visita a l'illa. Els treballadors reclamen la construcció d?una nova instal·lació i AENA insisteix a implantar un sistema de control virtual.

El diputado de SUMAR, Félix Alonso portaveu del grup a la Comissió de Transports i Mobilitat Sostenible va participar el passat dimarts d'una conferència de premsa per donar a conèixer la proposició no de llei (PNL) presentada al congrès sobre la Torre de Control de l’Aeroport de Menorca.

Després de la conferència, el diputat juntament amb membres de la directiva d'Esquerra Unida de Menorca es va desplaçar a l'aeroport amb intenció de visitar les instal·lacions i la torre de control, que es troba obsoleta i al límit de la seva vida útil des de fa uns quants anys. Durant la visita, Alonso va denunciar que li va ser vetada l'entrada. Què volen amagar?, va demanar el diputad.

"El 25 d'abril vam estar a la torre de control de Barajas sense cap problema, convidats pels sindicats, però vam demanar fer el mateix a Menorca i rebem un correu dient que no hi podem accedir, sóc un representant del poble, no entenc per què no hi podem entrar", va emfatitzar Alonso.

Des de fa uns quants anys, els treballadors de la Torre de Control de l'Aeroport exigeixen la construcció d'una nova instal·lació, i AENA va respondre amb la proposta d'implantar un sistema de control virtual del trànsit aeri.

menucross-circle