Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Agenda

22/04/2024

La VIII edició de la Boca Eròtica escalfa motors

El proper dijous 2 de maig el Festival La Boca Eròtica donarà inici a la seva VIII edició a Menorca, que aquest 2024 inclou una programació amb performances, relats eròtics, projecció de curts, mostres i presentacions de llibres. La galeria Atica serà la primera parada d'aquesta nova trobada temàtica i que començarà a les 20.00 hores amb la presentació de l'exposició EROS “Erotisme, Libido i Sexualitat”. També es desenvoluparà l´espectacle PULSIÓ a càrrec de Laia Costa, Silvia Fiol i Virginia Martínez.

Les activitats del Festival continuaran el proper dissabte 4 també a la galeria Atica, amb el taller "Sexe, Rialles i Rock&Roll" a càrrec de Myriam Ribes des de les 10:30 hores. A la tarda es desenvoluparà la performance eròtic sensorial "Trobada Fugaç".

El VIII Festival La Boca Eròtica s'estendrà fins al proper 23 de maig i involucra més d'una desena d'establiments i locals de Maó com el Cinema Club Ateneu, La Cavatina, la Biblioteca Pública o Es Claustre.

Qué es La Boca Erótica?

Segons asseguren els organitzadors, es tracta d'un festival que pretén oferir una visió transversal de l'erotisme. "Ens preguntem pel significat de la paraula dins una societat diversa. Una exploració de la sexualitat des d'un punt de vista social i sense barreres de gènere", destaquen

"La Boca Eròtica és una celebració del sexe, una festa de la diversitat que fomenta la creativitat i el respecte davant les diferents orientacions sexuals. Exposem d'una manera desenfadada, compromesa i arriscada tota mena de relacions en què sigui present: la sensualitat, l'erotisme, l'amor, la seducció, el desig, la passió, la luxúria, la gelosia, els conflictes i tot allò que té a veure amb l'acostament i la comunicació entre els sexes”.

menucross-circle