Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i Cultura
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi Ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Transfeminismes

23/05/2024

Un crowdfunding per finançar el Pride Menorca 2024

Foto por Arxiu Posidònia

L'Associació Diverxia ha iniciat una campanya de micromecenatge per finançar els costos de l'organització del Pride Menorca 2024. A canvi de les aportacions econòmiques s'ofereixen diverses recompenses que permetran impulsar un “Pride 2024 autogestionat i independent, que inclourà lectura de manifest, rua per els carrers de Maó i festa amb Dj's a Plaça Espanya”, expliquen des de l'Associació.

El proper 28 de juny es commemora un nou aniversari de la Revolta de Stonewall que se celebra a tot el món com el Dia de l'Orgull. Menorca se sumarà a aquesta jornada de festa i lluita, i des de l'organització LGTBIQ+ Diverxia han impulsat una campanya de micromecenatge per finançar els costos de l'organització de la marxa.

"Volem que la celebració del dia de l'orgull i la resta d'actes que organitzem des de DIVERXIA siguin any a any més i millors. També volem autogestionar-los i comptar amb això amb el vostre suport econòmic", expliquen des de l'organització.

A través de la plataforma Verkami, es pot aportar econòmicament per sufragar les despeses de la mobilització. A canvi de les aportacions es lliuraran recompenses.

"Omplirem els carrers de Maó un any més ia celebrar-ho junts ballant al carrer", asseguren des de l'organització. "El Pride Menorca 2024 inclourà lectura de manifest, rua pels carrers de Maó i festa amb Dj's a Plaça Espanya"

Entrevista a per Redacción Posidònia

menucross-circle