Más resultados

Generic selectors
Coincidencia exacta solamente
Buscar en título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
Artículos
Fotogalerías
Filtrar por categorías
Activitat física i Esport
Agenda
Arts i cultura
Crònica
Editorial
Entrevista
Especials
Glosera
Memòria Democràtica
Menorca terra de llegendes
Narrativa i Crònica
Opinió
Salut mental
Territori i Medi ambient
Transfeminismes
Transfeminismes / LGTB+

Transfeminismes

21/02/2024

'Més enllà de les fronteres. La lluita contra el genocidi i el colonialisme a Palestina: experiències feministes en primera persona'

En el marc del “#ToQueerLab 2024 transfeminismes, pensament crític i acció social” Filosa Associació ha organitzat per al dissabte 24 de febrer un LAB amb activistes feministes palestines: una de Gaza, una altra de la Cisjordània ocupada i una altra de la diàspora palestina.

El LAB sota el títol 'Més enllà de les fronteres. La lluita contra el genocidi i el colonialisme a Palestina: experiències feministes en primera persona', comptarà amb la presència de Raya Ziada, Nour Torello i Doha J.M i serà acompanyat per l'activista palestino-menorquina Dúnia Saleh Ponsa i l'antropòloga Valentina Manrique, totes dues del Comitè de Solidaritat Menorca – Palestina.

Tant el conversatori que es desenvoluparà durant el matí, d'11:30 a 14:00 i la sessió de coworking de 16:30 a 18:30 tenen la voluntat de connectar el queer, l'ocupació de Palestina i el feminisme, fomentant el diàleg per a una cerca col·lectiva de la justícia, desafiant totes les formes d'opressió, racisme i colonialisme. S'aprofundirà en l'exposició sistemàtica dels cossos palestins a la violència sexual i de gènere colonial, llençant llum sobre la necessitat urgent de resistència i solidaritat.

L'activitat, possible gràcies a la subvenció del Fons Menorquí de Cooperació, tindrà lloc al Centre Social La Cavatina de Maó i requereix inscripció prèvia mitjançant el formulari disponible a la pàgina web de l'entitat.

menucross-circle